Tot juli 2022 hebben wij geen stageplekken meer.

Volg jij een opleiding tot paraveterinair en ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage plaats? Bij dierenartspraktijk Keizerslanden begeleiden wij regelmatig studenten in opleiding.

Heb je interesse om bij ons stage te lopen, dan kun je een sollicitatiebrief met CV sturen wanneer je:

  • Een erkende opleiding volgt voor ‘dierenartsassistente paraveterinair’
  • Komt voor een blokstage van 4/5 stage dagen in de week voor minimaal 6 weken.

Vermeld in je brief je motivatie en de periode waar het om gaat. Na ontvangst van de brief laten we weten of we in de desbetreffende periode een plek vrij hebben. Voordat we besluiten om je als stagiair aan te nemen, laten we je een dagdeel meelopen en is er een kennismakingsgesprek.

Ben je enthousiast geworden om bij ons stage te lopen, stuur dan een leuke sollicitatiebrief met CV naar : info@dierenartskeizerslanden.nl.

Snuffelstage

Er kunnen geen snuffelstages bij ons worden ingepland.

SBB erkend leerbedrijf:

Dierenartspraktijk Keizerslanden is een erkend leerbedrijf en als zodanig geregistreerd bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Hieronder in het kort een toelichting over SBB, uitgebreide informatie is te lezen op de website van SBB.

Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

Ook maken onderwijs en bedrijfsleven binnen SBB afspraken over thema’s op het snijvlak van beroepsonderwijs en bedrijfsleven, zoals kwalificeren en examineren, beroepspraktijkvorming en doelmatigheid. SBB werkt op sectoraal, regionaal en landelijk niveau.