Ons team

20230114_170040

Dierenartsen

Liesbeth Veldhuis-Wolterbeek

Geboren te Rotterdam. Vanaf mijn 6e jaar wilde ik al dierenarts worden. Na mijn afstuderen in 1990 ben ik gaan werken in de Betuwe, daarna in Hellendoorn. De eerste 20 jaar heb ik alle diersoorten behandeld van hond tot koe, van kat tot zeeleeuw. Sinds november 2010 heb ik samen met JoAnne Fruithof, dierenartsenpraktijk Keizerslanden opgericht. Hier werk ik met veel plezier, het contact met mens en dier vind ik erg leuk.

Samen met Jos heb ik 2 kinderen.  In september 2014 hebben we onze een hond Jagger,een zwarte Duitse Staande Draadhaar van bijna 13 jaar in laten slapen. Het ging niet meer, het blijft een moeilijke beslissing, maar wel mooi dat dit bij dieren kan. Nu hebben we Donja, een bruine Duitse Staande Draadhaar. Sinds oktober 2018 hebben wij een poes in huis, een vondeling. Daarnaast hebben we nog konijnen, een paar schapen en kippen.

JoAnne Fruithof

In 1999 ben ik afgestudeerd als dierenarts. Tot nu toe heb ik in verschillende dierenartsenpraktijken gewerkt, de laatste jaren als invaller, als er ergens een collega ziek of met vakantie was. Sinds 2010 werken Liesbeth en ik samen in onze eigen praktijk.

Het leuke aan het werk als dierenarts is om met mens en dier samen te werken. Zonder de eigenaar kan je weinig met een dier beginnen, de eigenaar komt met een klacht, als dierenarts zoek ik uit waar die klacht vandaan komt en hoe dat te verhelpen.
Ik ben getrouwd met Jacobus, we hebben drie kindjes, een kat en 2 cavia’s. Ook hebben we 2 honden, Boef en Max. Boef is een kruising tussen een Golden Retriever en een Schapendoes en Max is een Golden Doodle.

Noortje Rombouts

Mijn naam is Noortje Rombouts en sinds 2016 werk ik met heel veel plezier bij dierenartsenpraktijk Keizerslanden. Als kind droomde ik er al van om dierenarts te worden en nog steeds vind ik het een prachtig vak. De diversiteit aan dieren en eigenaren maak iedere dag anders en interessant. Ik ben opgegroeid in Utrecht en heb daar ook gestudeerd maar woon inmiddels wat meer in de buurt van de praktijk, samen met mijn vriend Silvan.

Zelf heb ik een hond, Grover, welke elke dag gezellig mee mag naar de praktijk. In mijn vrije tijd rij ik graag paard in het bos, wandel ik veel met Grover en houd ik ervan om een rondje hard te lopen.

Rosan Bethlehem

Ik ben in 2015 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht, in de richting gezelschapsdieren. Sindsdien ben ik bij verschillende klinieken in Gelderland, Drenthe en Overijssel aan het werk geweest en sinds maart 2021 mag ik met veel plezier het team van dierenartsenpraktijk Keizerslanden komen versterken.

Toen ik klein was wilde ik al dierenarts worden en ik ben erg dankbaar dat dat is gelukt. Ik geniet ervan om dagelijks met dieren te werken maar ook het contact met de eigenaren vind ik leuk, net als het feit dat geen een dag hetzelfde is en het werk zo veel diversiteit biedt.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten: dan ga ik lekker rommelen in de tuin of een mooie wandeling maken met mijn vriend en onze hond Maisee. Ik heb ook twee katten: Zooey en Olivier. Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en schilder en teken ik graag.

Paraveterinairen

Esther Roetert

Vanaf maart 2012 werk ik als assistente in deze gezellige praktijk. Het werk vind ik geweldig interessant en leuk om te doen, iedere dag is anders. Mijn taken zijn om de dierenartsen bij te staan in hun werkzaamheden, u te helpen bij de balie en te zorgen voor de opgenomen dieren. In 2014 ben ik geslaagd voor de opleiding Paraveterinair dierenartsassistente in Barneveld. Ik ben getrouwd met Edwin en wij wonen samen in Deventer. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop of een concert. Ook maak ik graag stedentrips en bezoek ik regelmatig een dieren- of pretpark.

Emmy Bijsterveld

In 2007 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan het Groenhorst College in Barneveld. Hierna heb ik een aantal jaren bij meerdere klinieken voor grote en kleine huisdieren in Twente gewerkt en sinds september 2012 ben ik werkzaam bij deze mooie en gezellige praktijk in Deventer. Ik woon samen met mijn man Colin, ons zoontje Tim en hondjes Billy en Saartje in Diepenveen.

Naast de werkzaamheden in de operatiekamer, recovery en het helpen aan de balie zorg ik voor de begeleiding van de stagiaires en ben ik verantwoordelijk voor de social media.

In januari 2013 heb ik mijn diploma aan het Royal Canin voedingscollege behaald en mag ik mijzelf officieel voedingsconsulent noemen. Vanaf heden kunt u dus voor al uw vragen over voer bij mij terecht!

Joline Duurland

Vanaf april 2015 ben ik werkzaam bij deze gezellige praktijk in Deventer als dierenartsassistente.
In 2011 ben ik begonnen aan de opleiding paraveterinair dierenarts assistente aan het Groenhorstcollege in Barneveld en heb hiervoor in juli 2015 mijn diploma op mogen halen.
Het leuke aan dierenartsassistente zijn vind ik de afwisseling, ik vind het contact met de klant aan de balie erg belangrijk en leuk maar vind het daarnaast erg interessant om te helpen met de operaties en de opnames. Samen met mijn man Gert-Jan en ons zoontje, hond Jans een Duck Tolling Retriever, kat Yoshi en 3 kippen woon ik in het gezellige dorpje Laren. Ook ga ik graag wandelen met labrador Hanne van mijn schoonouders.

Lineke van Noorel-Geesink

Sinds 01 mei 2018 ben ik werkzaam in deze gezellige gezelschapsdieren praktijk in Deventer. Ik werk, met heel veel plezier, sinds begin 2004 als paraveterinair. Ik heb bij verschillende praktijken gewerkt in de omgeving van Deventer en veel ervaring opgedaan als allround paraveterinair. Dat geen werkdag hetzelfde is, vind ik het leukst aan mijn werk!

Ik woon in Diepenveen met mijn leuke gezin, bestaande uit mijn man en 2 dochters en onze Border Terriër Jente. In mijn vrije tijd houd ik van handballen en tuinieren. Verder vind ik het erg leuk om met mijn dochters mee te gaan naar handbalwedstrijden en ze fanatiek aan te moedigen of te coachen.

Heleen Banierink

In mei 2019 ben ik met veel plezier het team van deze leuke praktijk komen versterken. In 2015 ben ik afgestudeerd als paraveterinair en sindsdien heb ik bij verschillende praktijken ervaring opgedaan. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het beroep zo leuk. Van het te woord staan van huisdiereigenaren aan de balie en telefoon, tot het verzorgen van opnamepatiënten en het uitvoeren van laboratoriumonderzoeken.

In 2015 heb ik het voedingscollege van Royal Canin behaald en ben ik voedingsconsulent. Sinds 2021 ben ik ook diabetesconsulent en begeleid ik patiënten met suikerziekte.

Ik woon in Hengelo. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om festivals of concerten te bezoeken, ga ik graag wandelen en lees ik veel.

Veerle Spiertz

In juli 2020 heb ik mijn diploma voor paraveterinair dierenartsassistente behaald. Daarvoor heb ik een hele andere opleiding gedaan, het Cibap in Zwolle. Na deze opleiding heb ik vrijwilligerswerk met wilde dieren gedaan in Costa Rica. Van kleins af aan ben ik altijd al met dieren bezig geweest, na het vrijwilligerswerk in Costa Rica wist ik zeker dat ik dit werk wilde doen. Dat ik elke dag dieren om me heen heb en ze de juiste zorg kan bieden samen met mijn collega’s word ik gelukkig van. Sinds februari 2021 ben ik hier werkzaam en heb het erg naar mijn zin.

Ik ben opgegroeid in Deventer en woon er nog steeds met plezier. Thuis heb ik twee lieve konijnen genaamd Pip en Sem. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met fotografie, styling en grafisch vormgeving.

Mirjam Dam

Sinds juni 2022 ben ik werkzaam in deze gezellige dierenartspraktijk. Samen met mijn twee kinderen en teckel woon ik in Zwolle. In mijn vrije tijd ga ik graag een rondje hardlopen of wandelen met de hond. Sinds het behalen van mijn diploma dierverzorging aan het Groenhorst College te Barneveld in 1999 ben ik werkzaam in de dierenverzorging van het verzorgen van dierentuindieren tot in de dierenspeciaalzaak.

In 2004 heb ik mijn diploma honden en katten trimmen behaald en heb ik tot de zomer van 2022 in mijn eigen salon vele honden, katten en konijnen de benodigde vachtverzorging gegeven. In 2014 ben ik begonnen met het werken in de dierenartspraktijk, dit vond ik zo leuk dat ik de opleiding om paraveterinair te worden ben gestart en heb behaald. In april 2019 heb ik mijn diploma aan het Royal Canin voedingscollege behaald.

Willemijn Panman

In Juni 2019 ben ik aan het Aeres Training Centre Barneveld afgestudeerd als paraveterinair. Voor de opleiding heb ik 2,5 jaar lang in de paardensport gewerkt. Ik ben nog elke dag erg blij deze switch naar paraveterinair te hebben gemaakt. En sinds december 2022 mag ik het leuke team hier versterken.  Het blijft erg leuk om elke dag weer iets nieuws te leren en de dierenartsen op allerlei fronten te kunnen ondersteunen. Ik vind alle huisdieren erg leuk, maar mijn grote liefde ligt bij de konijnen geneeskunde.

Ik ben geboren en opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in een dorpje vlakbij Emmen in Drenthe.
3 jaar geleden ben ik naar het mooie Deventer verhuisd, samen met mijn konijntjes Miep en Maks.  Ook heeft mijn paard Corbella mee mogen verhuizen en staat op een fijne pensionstal in Holten. Daar ben ik ongeveer 4 avonden/dagen te vinden in de week.
Sinds een paar maanden woon ik samen met mijn vriend Tim in een van de mooie wijken van de Vijfhoek, Colmschate.