De praktijk Graaf Florisstraat 1b

 

 

Locatie Graaf Florisstraat 1b is onze hoofdvestiging. Hier is de apotheek en behandelen we honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Hier hebben we verschillende ruimtes. Als u binnenkomt stapt u in de wachtkamer. Hier is ook de balie. Bij de balie kunt u zich melden voor een afspraak, u kunt er een afspraak maken en u kunt er voer, medicijnen en ontworm/ontvlooimiddelen kopen. Na de behandeling of enting kunt u aan de balie afrekenen.

 

 

 

Als u een afspraak heeft kunt u plaatsnemen in de wachtkamer.
Op de met u afgesproken tijd wordt u binnengeroepen in de spreekkamer. Hier wordt uw huisdier onderzocht en eventueel behandeld. 

 


 

Blijft uw dier voor een operatie of nader onderzoek, dan wordt het opgenomen. Dit gebeurt in de opname/ recovery ruimte. Dit is de ruimte waar er een hokje voor uw huisdier is klaargemaakt. Hier kan uw huisdier rustig verblijven tot de operatie of het onderzoek gaat beginnen. Soms wordt uw huisdier opgenomen omdat het zo ziek is dat we het graag bij ons willen houden om de juiste zorg te kunnen verlenen.

 

 


Er is een aparte operatiekamer. Deze ruimte wordt tevens gebruikt om rontgenfoto's te maken. 

 

 

Het anesthesieapparaat.

 

 

Om goed en snel rontgenfoto's te kunnen maken zijn wij voorzien van een digitaal rontgenapparaat. Zo kunnen de foto's al binnen enkele seconden beoordeeld worden door de dierenarts.

 

 

De voorbereiding is de ruimte waar de dieren worden voorbereid op de operatie. Ook het bloed-, urine- en ander onderzoek wordt hier verricht. 

Ook wordt deze ruimte gebruikt tijdens de gebitsbehandelingen en wanneer er een extra spreekkamer nodig is voor bijvoorbeeld de puppy en/of artrose-consulten.

 

  

 

Voor de laboratorium onderzoeken die gedaan worden op de praktijk gebruiken wij de volgende apparatuur.

 

 

Met het echoapparaat kunnen wij kijken of een dier drachtig is. Maar ook voor het opspeuren van eventuele blaasstenen.

 

 

Om het instrumentarium na een operatie weer schoon en steriel te krijgen gebruiken wij de volgende apparatuur.

 

 

Ook voor het voer is er voldoende opslagruimte.

 

 

© 2022 Invert ontwerp