Huisdierverzekering

Huisdierverzekering? Zeker het overwegen waard


In de praktijk krijgen we vaak vragen over huisdierverzekeringen. Is dat verstandig?  Als het zo is dat u als eigenaar zonder probleem een onverwachte uitgave van zeg € 950,- kunt betalen dan is het misschien niet zo nodig om een verzekering af te sluiten. Maar laten we eerlijk zijn, dat is niet voor iedereen mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet u als eigenaar dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte medische kosten. Een prettige zekerheid. Voor u en voor uw huisdier.


http://www.100seconden.nl/100sec/thema/dierenarts-honden/105243/

 

Verschillende aanbieders

In Nederland zijn er verschillende aanbieders van huisdierenverzekeringen actief. Welke de beste is, dat weten we niet. Los van het feit dat dat ook afhankelijk is van de wens van de eigenaar, is het lastig om de verschillende verzekeringen goed te vergelijken. De eigenaar beslist zelf. Als praktijk hebben we goede ervaringen met Reaal Dier & Zorg en Petplan.

Let op; wij hebben geen regeling met Petplan wat betreft de factuur gelijk doorsturen naar de verzekeraar. U zult dus ook met een verzekering bij Petplan gelijk moeten afrekenen en achteraf de factuur opsturen. Alle kosten die vergoed worden door de verzekeraar krijgt u dan later op uw rekening gestort.


Voor meer informatie over de meest gebruikte huisdierverzekeringen en het berekenen van uw premie, volg deze link:
link naar reaaldierenzorg

 

Haal uw waardecheque bij ons op in de praktijk en ontvang €10,- retour op uw rekening!!!

 

www.petplan.nl

© 2019 Invert ontwerp