Het team

 

 

Het team van Dierenartsenpraktijk Keizerslanden wordt gevormd door:
E.G. Veldhuis-Wolterbeek, J.I. Fruithof en N.A. Rombouts, dierenartsen

E.A.J. Roetert, E.J.M. Bijsterveld, J.A. Duurland en L. Brouwer, paraveterinairen

Dierenartsen:

E.G. Veldhuis-Wolterbeek, Liesbeth
 

Geboren te Rotterdam. Vanaf mijn 6e jaar wilde ik al dierenarts worden. Na mijn afstuderen in 1990 ben ik gaan werken in de Betuwe daarna in Hellendoorn. De eerste 20 jaar heb ik alle diersoorten behandeld van hond tot koe, van kat tot zeeleeuw. Sinds november 2010 heb ik samen met JoAnne Fruithof, dierenartsenpraktijk Keizerslanden opgericht. Hier werk ik met veel plezier, het contact met mens en dier vind ik erg leuk.

Samen met Jos heb ik 2 kinderen.  In september 2014 hebben we onze een hond Jagger,een zwarte Duitse Staande Draadhaar van bijna 13 jaar in laten slapen. Het ging niet meer, het blijft een moeilijke beslissing, maar wel mooi dat dit bij dieren kan. Nu hebben we Donja, een bruine Duitse Staande Draadhaar. Daarnaast hebben we nog een grasparkiet Guus, konijnen, een paar schapen en kippen.

 

J.I. Fruithof, JoAnne


In 1999 ben ik afgestudeerd als dierenarts. Tot nu toe heb ik in verschillende dierenartsenpraktijken gewerkt, de laatste jaren als invaller, als er ergens een collega ziek of met vakantie was. Sinds 2010 werken Liesbeth en ik samen in onze eigen praktijk.

Het leuke aan het werk als dierenarts is om met mens en dier samen te werken. Zonder de eigenaar kan je weinig met een dier beginnen, de eigenaar komt met een klacht, als dierenarts zoek ik uit waar die klacht vandaan komt en hoe dat te verhelpen.
Ik ben getrouwd met Jacobus, we hebben drie kindjes, een kat en 2 cavia's. Ook hebben we een hond, Boef. Dit is een kruising tussen een Golden Retriever en een Schapendoes.

 

N.A. Rombouts, Noortje

Mijn naam is Noortje en vanaf april 2016 maak ik deel uit van het team van Dierenartsenpraktijk Keizerslanden. Begin 2016 ben ik afgestudeerd in Utrecht als gezelschapsdierenarts- mijn droom om dierenarts te worden is hiermee eindelijk uitgekomen! Het mooiste van werken als dierenarts vind ik de diversiteit van het vak en natuurlijk het contact met dier en eigenaar.
Thuis heb ik twee hele lieve katten: Pom & Friet. Verder heb ik nog een heel leuk jong springpaard - in mijn vrije tijd ben ik dan ook veel op stal te vinden.

 

 

Paraveterinairen:

E.A.J. Roetert, Esther

Vanaf maart 2012 werk ik als assistente in deze gezellige praktijk. Het werk vind ik geweldig interessant en leuk om te doen, iedere dag is anders. Mijn taken zijn om de dierenartsen bij te staan in hun werkzaamheden, u te helpen bij de balie en te zorgen voor de opgenomen dieren. In 2014 ben ik geslaagd voor de opleiding Paraveterinair dierenartsassistente in Barneveld. Ik ben getrouwd met Edwin en wij wonen samen met onze kater Gijs en poes Luusje in Deventer.

 

E.J.M. Bijsterveld, Emmy

In 2007 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan het Groenhorst College in Barneveld. Hierna heb ik een aantal jaren bij meerdere klinieken voor grote en kleine huisdieren in Twente gewerkt en sinds september 2012 ben ik werkzaam bij deze mooie nieuwe praktijk in Deventer. Ik woon samen met mijn vriend Colin en hondjes Billy en Saartje in Diepenveen, dus lekker dichtbij de praktijk! In mijn vrije tijd ben ik vaak druk met mijn paarden, waarmee ik bijna elk weekend wel te vinden ben op binnen- en buitenlandse wedstrijden.

Naast de werkzaamheden in de operatiekamer, recovery en het helpen aan de balie zorg ik voor de begeleiding van de stagiaires. 

In januari 2013 heb ik mijn diploma aan het Royal Canin voedingscollege behaald en mag ik mijzelf officieel voedingsconsulent noemen. Vanaf heden kunt u dus voor al uw vragen over voer bij mij terecht!J.A. Duurland, Joline

Vanaf april 2015 ben ik werkzaam bij deze gezellige praktijk in Deventer als dierenartsassistente.
In 2011 ben ik begonnen aan de opleiding paraveterinair dierenarts assistente aan het Groenhorstcollege in Barneveld en heb hiervoor in juli 2015 mijn diploma op mogen halen. 
Het leuke aan dierenartsassistente zijn vind ik de afwisseling, ik vind het contact met de klant aan de balie erg belangrijk en leuk maar vind het daarnaast erg interessant om te helpen met de operaties en de opnames. Samen met mijn vriend Gert-Jan, onze 2 katten Yoshi en Tijger en 3 kippen woon ik in het gezellige dorpje Laren. Ook ga ik graag wandelen met labrador Hanne van mijn schoonouders.

 

I. Oerlemans, Ingrid

 

Stagiaires:

 

© 2018 Invert ontwerp